De Wedstrijden.be zoek en win prijzen

Win vakantie Center Parcs in België, Nederland of Duitsland


Doe mee en maak kans!

Ga naar actie: Centerparcs.be

Zo maak je kans op deze prijs?
De Oplossing of toelichting:
Speel de online legpuzzel en win. Altijd € 25 extra korting voor verblijf op Center Parcs

DeWedstrijden.be wenst je veel plezier met het winnen van gratis prijzen.

Win een verblijf op Center Parcs


Droom jij ook wel eens van een heerlijk verblijf op een van de mooie Center Parken. Met Aqua Mundo met prachtige watervallen en glijbanen en zelfs een snorkel grot waar je echte vissen kunt bewonderen. Ook de huisjes en cottages zijn van absoluut hoog niveau en geven je het gevoel van een luxe vakantie. Sommige Center Parcs hebben zelfs woonboten of luxe hotelkamers met roomservice


In welke landen vind je Center Parcs

Puzzel online en win een vakantie.
In veel landen rondom Nederland vind je een of meerdere Centerparcs. De prijs die jij kunt winnen is een verblijf in een van deze landen: België, Nederland of Duitsland. Lekker in de buurt. Verblijf je liever in eigen land of maak je liever een uitstapje naar de buurtjes Nederland of Duitsland.


winactie centerparcs
Deelname.
Wanneer je deelneemt moet je een online puzzel maken. Die is niet al te moeilijk. Maar waar de deelnemers op het eind op worden geselecteerd is de Schiftingsvraag: Hoeveel personen zullen deelnemen aan deze puzzel? Dat is natuurlijk best wel een beetje lastig. Helaas wordt dat een gokje en kunnen we je niet verder helpen met het antwoord.


Je kunt deelnemen t/m 31 juli 2020.

Ook leuk om te winnen