De Wedstrijden.be zoek en win prijzen

Hunkemöller lingeriekaart t.w.v. €50 winnen


Doe mee en win!

Wedstrijd op: Hunkemoller.be

Zo kan je winnen!
Oplossing of toelichting:

Schrijf een beoordeling en win een lingeriekaart.

DeWedstrijden.be wenst je geluk toe met het winnen van prijzen.

Hunkemöller lingeriekaart t.w.v. €50 winnen

Win een Hunkemöller prijs

Gratis shoppen winnen bij Hunkemöller


Koop jij wel eens bij Hunkemöller? Dan kun je meedoen aan deze wedstrijd. Want wanneer jij namelijk een review plaatst over het door jou gekochte product, maak je kans op deze leuke gratis shoppen prijs. Het maakt niet uit wat voor product je wilt beschrijven. Dat kan een bh zijn, maar je mag ook sloffen of een pyjama beschrijven.


Laat je beoordeling achter - hoe werkt het


Met je beoordeling win je mooie Hunkemöller prijzen. Hoe werkt het?
Zoek op de website van Hunkemöller naar het door jou gekochte artikel. Kijk onderaan de productpagina en zie de roze button "Schrijf een Beoordeling". Klik hierop en er opent dan een pop-up scherm waar jij je score achter kunt laten. Je dient wel een account te hebben zodat Hunkemöller weet wie je bent. Anders kan je ook niet winnen.


Win mooie Hunkemöller prijzen!

DeWedstrijden.be geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering
Tot slot geven wij 5 sterren aan deze winactie. Want wie wil er nu geen Hunkemöller cadeaukaart winnen. De lingerie van Hunkemöller is om van te snoepen en voor elk maatje is er wel een mooi setje of een ander sexy kledingstuk. Ook is het leuk om een review of beoordeling achter te laten. Zelfs als je niet tevreden zou zijn. Ook dan is het de moeite waard dit te laten weten. Hunkemöller kan daarvan weer leren en de toch al zeer mooie lingerie nog mooier maker. Daarom krijgt deze wedstrijd van ons 5 sterren.

Ook leuk om te winnen