De Wedstrijden.be zoek en win prijzen

Hoe win je wedstrijden?

Tips hoe je wedstrijden wint


Tip 1

Doe mee met zo veel mogelijk wedstrijden.

Natuurlijk spreekt het voor zich als je meedoet aan alles, de kans groot is dat je een keer een prijs wint. Maar het is ook waar, want als je 1 keer meedoet maak je ook maar 1 keer kans. Doe je aan 100 wedstrijden mee dan maak je 100 keer kans. Dus hoe vaker je meedoet hoe meer kans je maakt om een prijs te winnen.


Tip 2

Lees de voorwaarden voordat je meedoet.

Wanneer jij niet voldoet aan de voorwaarden kan je ook niet winnen
Stel je doet mee aan een prijsvraag waarbij een minimumleeftijd geldt. Zeg 18 jaar. Maar jij bent ten tijde van deelname nog 17 jaar. Dan win je misschien een prijs maar om deze in ontvangst te nemen dien je een ID bewijs te overleggen. Als de organisator van de wedstrijd ziet dat jij niet voldoet aan de voorwaarden. Heb je voor niks meegedaan en gaat de gewonnen prijs aan je neus voorbij.


Tip 3

Lees informatie die wij geven bij een wedstrijd.

Lees altijd het Antwoord/Uitleg blok. Ook wij geven nuttige informatie. Stel een prijsvraag is alleen voor meerderjarige ook dan zullen wij een 18+ vermelding maken. Of stel dat een bepaalde vakantie alleen in een bepaalde maand gemaakt mag worden wanneer je wint. Ook dan zullen we dat erbij vermelden. Ondanks ons kleine informatieblokje adviseren we nogmaals toch altijd de voorwaarden te lezen. Want stel jij wint die reis en je kan geen vrij krijgen in de maand dat je die reis kan maken. Heb je mooi pech als het toch duidelijk in de voorwaarden stond.


Tip 4

Kijk naar hoeveel tijd het deelnemen kost.

Sommige wedstrijden kosten je nu eenmaal meer tijd. Wil je echt alles winnen dan zijn de prijsvragen waarbij het antwoord wordt gegeven het gemakkelijkst. Echter kan je verwachten dat hier veel deelnemers bij zijn. Andere wedstrijden moet je een enquête invullen. Sommige enquêtes hebben veel vragen en andere weinig. Ook hier geldt hoe gemakkelijker hoe meer deelnemers er meedoen. Echter als je slim bent pak je de iets moeilijkere wedstrijden als je meer kans wilt maken. Want hoe moeilijker hoe minder kanshebbers er zullen zijn die hebben deelgenomen.


Tip 5

Open Vragen verhogen je kansen aanzienlijk.

Wedstrijden met een open vraag zijn de meest kansrijke wedstrijden die ertussen zitten. Hier krijg je namelijk de kans je creativiteit te uiten. Beantwoord jij slagzinnen op de meest originele manier dan is de kans groot dat jij uit alle slagzinnen gekozen wordt. Ook bij de "laat een reactie achter" wedstrijden kan je veel kans maken. Wanneer jouw reactie de webmaster van de winactie aanspreekt is de kans groot dat jij als winnaar wordt uitgekozen. Zorg dus altijd dat je bij open vragen creatief en origineel bent.


Tip 6

Controleer de vragen.

Controleer de antwoorden. Ook wij maken fouten of gebruiken een bepaalde omschrijving die ook nog ruimte overlaat voor interpretatie. Wanneer het laatste het geval is. Dan heb je dus de mogelijkheid om anders of uniek te reageren. Ook dit verhoogt je winkansen. Vragen kun je controleren door de vraag in een zoekmachine te plaatsen en dan de resultaten op deze vraag na te kijken.


Tip 7

Soorten prijsvragen.


Enquêtes invullen:

Enquêtes nemen tussen de 1 en 10 minuten van je tijd in beslag. Meestal kun je hier dan wel grote prijzen winnen.


Mail en winacties:

Mail en winacties zijn de eenvoudigste prijsvragen die ertussen zitten. Het enige dat aan je gevraagd wordt is een mailtje te sturen met je n.a.w. gegevens. Wanneer er specifiek naar een origineel onderwerp wordt gevraagd in de mail. Zorg dan dat jouw onderwerp ertussen uitspringt. Dit vergroot je winkansen.


Log in en winacties:

De meeste winacties en wedstrijden zijn ondertussen ook log in wedstrijden geworden. Waarom doen websites die wedstrijden maken dit. Allereerst is dan duidelijk wie je bent. In het account staat altijd het juiste e-mailadres dat bij je hoort en vaak ook zijn bepaalde gegevens al bekend. Maak jij kans op de prijs dan is het voor de organisator gemakkelijk om jou te laten weten dat je een prijs hebt gewonnen.


Prijspuzzels:

Prijspuzzels dien je op te lossen. Soms geven wij het antwoord en kun je heel snel meedoen en anders moet jezelf de puzzel oplossen. De manier van antwoord inzenden kan per prijspuzzel verschillen. Soms staat er een mailadres bij of er zit een invulschempje waar je een antwoord achter kunt laten. Bij andere los je meteen de puzzel online op en dan is het alleen nog je gegevens erbij invoeren.


Belspellen:

Bij belspellen moet je een telefoonnummer bellen wil je kans maken op een prijs. Let wel op! Meestal zijn deze niet gratis. Let ook op dat er geen abonnement aan vast zit. Anders kan de te winnen prijs nog wel eens duur uitpakken. Heb je alles gecheckt en is het belspel gratis of kost maar een klein beetje. Dan kun je d.m.v. te bellen kans maken op een prijs.