De Wedstrijden.be zoek en win prijzen

Geld winnen! Win gratis geld met wedstrijden, prijsvragen en spellen spelen!

Geld winnen met gratis wedstrijden en geldspelletjes!

Geld winnen met gratis wedstrijden en geldspelletjes!

Wil jij veel geld winnen met wedstrijden of met het spelen van geldspelletjes? Kijk dan hier en doe mee aan een gratis wedstrijd en win veel geld of win cadeaucheques en waardebonnen met een leuk geldbedrag erop. Speel leuke online geldgames of vul een enquete in en win extra zakgeld.

Je kunt geld winnen met een bingospel, krassen en winnen of beantwoord vragen van een wedstrijd. We wensen je veel succes met alle geldwedstrijden en het winnen van veel geld!

Verdien geld met spelletjes

Geldtoppers

Hoe kun je geld winnen met spelletjes?

Kan iedereen meedoen met geldspellen?

Nee! Niet iedereen mag hier aan meedoen. Het land van herkomst moet een actieve gokwet hebben aangenomen en natuurlijk moet je als natuurlijk persoon voldoen aan de wettelijk gestelde eisen die het wetboek hieraan stelt. Speel je een spelletje waarbij andere prijzen worden verloot. Dus via een bedrijf of merk. Dan gelden de voorwaarden van de aangeboden wedstrijd. Lees deze altijd goed door voordat je deelneemt aan een spel.

 

Ik kom uit België mag ik met geld gokken?

In België is de kansspelwet aangenomen en onder strikte regels kunnen inwoners van België meedoen met kanspellen of geld spellen waarbij een geld inzet is vereist. wetgeving niet spelen. Via je lokale IP-adres wordt bekeken of je bij je aanmelding ook daadwerkelijk uit het Belgische land komt. Ook worden de toegestane casino's strikt gecontroleerd of het spel wel eerlijk verloopt en wordt de inzet en percentage uitbetaling gecontroleerd. Voldoet een kansspel aanbieder niet. Dan komt deze op de zwarte lijst die je kunt nazien op Gamingcommission.be. Check dus altijd of je op een legitieme geld spellen aanbieder aan het spelen bent!

Play Safe balk Belgie Speel bewust 21 plus