De Wedstrijden.be zoek en win prijzen

Gratis krassen, bonus en geld winnen

Online geld winnen? Kras online krasloten en win geld

Online geld winnen? Kras online krasloten en win geld

Ook zo gek op online krassen, krasloten, kraskaarten en gratis online krasspelletjes? Doe dan mee met de onderstaande kraswedstrijden en win leuke gratis geld prijzen van 10 euro tot wel 250.00 euro. Meedoen is veelal gratis en soms betaal je een klein bedrag voor een online kraslot.

Er zijn verschillende soorten online krasloten van bingokrassen tot tonnen krassen waar je dan ook kans maakt op 100.000 euro. Speel dus mee met een van deze gratis kraswedstrijden of online krasloten en heb een winkans van 1 op 4. De Wedstrijden wenst je alvast veel Kras en win geluk!

Krastoppers

Maak meer winkans met online krasloten!

Hoe kan ik het beste winnen met kraskaarten?

WinTip 1.

Lees de spelregels van elke kraskaart!

online kraslot

Spelregels en voorwaarden!

Speel mee en win Prijzen

WinTip 2.

Pak elke gratis speel bonus mee!

Waarom vergroot een gratis bonus je winkansen?

WinTip 3.

Geld winnen met gratis speeltegoed!

online kras spelletjes spelen

Hoe win je geld met gratis krasloten bonus?

Scratch Cards

WinTip 4.

10 tips wist je dat!


Nog 10 leuke feiten en tips over krasloten.

 

  • 1. Check het kopje Scratch Cards: veel aanbieders van geldspelletjes zijn gespecialiseerd in andere games. Toch hebben veel online casino's een kopje met online krasloten dat je vindt bij "Scratch Cards".

  • 2. Hoofdprijs van 1 miljoen euro: er zijn krasloten die een prijs hebben van maar liefst 1 miljoen euro. Nadeel hiervan is wel dat je inleg vaak hoog is en de kans minimaal klein dat je wint. Maar er is altijd wel iemand die deze jackpot in de wacht sleept zo af en toe.

  • 3. Vanaf 0.25/0,50 eurocent: al voor een heel laag bedrag kun je krasloten spelletjes spelen.

  • 4. 1974: het jaar dat het eerste kraslot op de markt verscheen. Het eerste kraslot verscheen in Amerika.

  • 5. Papier en digitaal: krasloten zijn ook in de winkel te koop en niet alleen in digitale versie verkrijgbaar. Deze haal je bij een winkel die daarvoor in aanmerking komt.

  • 6. 1 op 3 wint: achter elk derde kraslot schuilt een geldprijs. Wat betekent dat 1 op de 3 kraskaartjes een gewonnen prijs uitbetalen.

  • 7. Uitbetalingspercentage: is het percentage dat in winst wordt teruggegeven aan spelers. Dat bij online krasloten op max. 95% zit en bij papieren loten tussen de 40 en 60%.

  • 8. Kras zelf je krasvakjes open: wanneer je dit op automatisch zet gaat 1. je geld snel op en 2. je ervaart dan niet het spelelement. Speel altijd bewust en verantwoord!

  • 9. Ga voor kleine prijzen: de kans dat je een groot geldbedrag wint is kleiner dan dat je speelt voor kleine winsten.

  • 10. Speel 1 kraslot tegelijk: het gaat om het deelnemen en leuk online spelen. Zo geniet je langer van het spel en doe je langer met je vastgestelde speel budget.

Play Safe balk Belgie Speel bewust 21 plus