De Wedstrijden.be zoek en win prijzen

Gratis Roze Doos babydozen aanvragen België


Doe mee en win!

Wedstrijd op: Rozedoos.be

Zo kan je winnen!
Oplossing of toelichting:

Gratis zwangerschapsdoos en babydozen aanvragen voor Belgische ouders.

DeWedstrijden.be wenst je geluk toe met het winnen van prijzen.

Roze doos Review

Babydoos aanvragen voor België

La vie en Roze doos

Vraag de Roze Doos aan voor België

De Roze Doos is een mooi kraampakket en babydoos dat beschikbaar wordt gesteld aan nieuwe Belgische ouders met newborns of zwangeren. De babydozen vraag je in het begin van je prille zwangerschap aan zodra jij de uitrekendatum kent. Is deze eenmaal vastgesteld. Dit mag jezelf doen of je kunt het vragen aan je gynacoloog. Al ben je in ieder geval niet verplicht om een bewijs van zwangerschap te overhandigen om De Roze Doos aan te vragen. Weet jij eenmaal wanneer je kindje ongeveer geboren gaat worden dan kan je dit baby cadeaupakket, dat maar liefst uit vijf mooie babypakketten bestaat, gaan aanvragen.


De gratis babydozen waarop je kunt rekenen


  • 1. Je zwangerschap: Paarse Zwangerschapsdoos.
  • 2. De geboorte: Roze babydoos.
  • 3. Baby's eerste maanden: Blauwe babydoos.
  • 4. Baby's eerste verjaardag: Groene kinderdoos.
  • 5. Baby's eerste schooldag: Gele peuterdoos.

Hoe vraag je de Roze Babydoos aan?


De Roze Babydoos vraag je gratis aan op www.derozedoos.be waar jij je kunt inschrijven. Ben je eenmaal ingeschreven dan ontvang je voor elke doos een uitnodiging. De eerste twee dozen, de zwangerschapsdoos en de geboortedoos haal je op bij de gynaecoloog of kraamkliniek en soms kan het ook bij de apotheek. De laatste drie, de babydozen voor als je dreumes een stukje groter is. Kan je met het mailtje dat je krijgt ophalen bij een C&A die bij jou in de buurt zit.


Gratis Roze Babydozen aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Roze Doos inhoud


Wat kan je verwachten van deze Belgische babydozen? Als eerste krijg je een mooie canvas babytas met de tekst "La vie en Roze" in deze babytas heeft de Roze Doos ook weer een babycadeau verstopt. Zoals een lekkere fopspeen met de tekst "I love Mama" van Bibi Happiness en alsof dat nog niet genoeg is krijg je vitamines met visolie voor je zwangerschap van Omnibionta. Staaltje van Pampers met 1 luier erin om uit te proberen en een kortingsbon voor luiers en dan pas komt ook nog de Roze Doos. In deze babydoos kom je een flesje Evian water tegen. Nog een tuttert van Difrax voor newborns en een pakje babydoekjes van Bebine. Natuurlijk krijg je de nodige kortingsbonnen voor goedkope babyspullen en babyproducten.


Roze Doos. Lekker veel babydozen voor je zwangerschap en kraamtijd

DeWedstrijden.be geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waarderingoze Doos. Lekker veel babydozen voor je zwangerschap en kraamtijd Natuurlijk krijgt dit product dat je gratis kunt verkrijgen vijf sterren. Al is het maar omdat elke babydoos een ster verdient en aangezien er vijf babydozen aangevraagd kunnen worden door newby ouders. Kom je vanzelf uit op vijf sterren. Ook de gratis producten zijn leuk om te krijgen. Hoewel je natuurlijk overladen wordt met kortingsbonnen. Is de inhoud van de Roze Doos en ook het zwangerschapspakket de moeite waard om op te halen. Daarnaast zijn alle kraamcadeautjes altijd welkom in de dure babytijd.


Ook leuk om te winnen