De Wedstrijden.be zoek en win prijzen

Review YouGov: Verdien geld met invullen enquêtes


Doe mee en win!

Wedstrijd op: Yougov.be

Zo kan je winnen!
Oplossing of toelichting:

Neem deel aan onderzoeken en geef je mening. Verdien geld en prijzen per onderzoek.

DeWedstrijden.be wenst je geluk toe met het winnen van prijzen.

Verdien geld met onderzoeken bij YouGov

YouGov deel je mening

Krijg beloningen voor invullen van enquêtes


YouGov is een onderzoeksplatform voor kranten, nieuws, televisie en radioprogramma's. Allerlei mediabedrijven en programmamakers van o.a. nieuws shows en het journaal maken gebruik van de panels die YouGov in huis heeft. Deze panels zijn samengesteld uit panelleden die zich hebben aangemeld om mee te doen aan enquêtes die gaan over heel veel diverse zaken die je maatschappelijk kan tegenkomen. Wat speelt er in het wereldnieuws of hoe is een politiek klimaat. Wat voor invloeden hebben beslissingen van de regering en welke inpact heeft een bepaalde trend of tendens. YouGov zoekt het voor bekende opiniebladen, kranten en tv-programma's uit.


Is YouGov betrouwbaar?


Ja dit is en betrouwbaar surveyportaal. Het bedrijf bestaat al een hele lange tijd en kan het zich niet permitteren de duizenden Belgische leden die dit bedrijf al telt geen uitbetalingen te geven. Ook telt dit bedrijf acht miljoen gebruikers internationaal. Als dit bedrijf zich niet houdt aan de regels zullen er snel klachten ontstaan op klachten forums. Er zijn dan ook nauwelijk tot geen klachten te vinden die gaan over uitbetalen van verdiend geld bij YouGov. Houdt er rekening mee dat je de verdiensten uitbetaald krijgt in de vorm van beloningen en cadeaukaarten. Ook kun je contant geld laten uitkeren.


Hoe meld jij je aan?


Als eerste heb je een account nodig. Dit doe je door je email en een wachtwoord op te geven. Daarna dien je nog jouw emailadres te bevestigen en kan je inloggen. Ben je eenmaal ingelogd dan kan je een taal kiezen. Zoals Nederlands. Hier tref jij je eerste vragenlijst aan die gaat over jezelf waarin je een profiel aanmaakt. De enquêtes die je krijgt zijn gebaseerd op je profiel. Wil je veel enquêtes ontvangen zorg dan dat je veel interessegebieden aanvinkt.


Hoe gaat het enquêtes invullen?


Op basis van de vraag naar enquêtes door opinie bedrijven en de door jou ingevulde interesses krijg je vragenlijsten per mail opgestuurd of in je account. Dit kan elke dag zijn maar ook 1x per maand. Dit is echt van heel veel factoren afhankelijk. Vul daarom je profiel zo breed mogelijk in of pas deze aan als je te weining enquêtes aangeboden krijgt. De vragenlijsten bestaan meestal uit een 20/30-tal vragen die je kunt beantwoorden. Ben je klaar dan druk je op insturen en voila je punten voor deze enquête afmaken wordt bijgeschreven bij het puntenaantal.


Wanneer krijg je uitbetaald?

Verdiensten YouGov

Natuurlijk moet je eerst een tijdje sparen voordat je genoeg punten hebt voor een uitbetaling. Voor het invullen van je profiel ontvang je 50 punten maar voor de echte enquêtes is dit hoger. Het aantal punten is afhankelijk van hoe groot een enquête is. Dit kan tussen de 100 en 400 punten zijn. Je moet je verdiensten dan ook per jaar zien en niet per maand. Als je denkt een salaris eruit te kunnen halen dan kan je beter een baan zoeken. Maar als extra zakgeld of vakantiegeld functioneert YouGov prima. In je account kan je zien hoeveel jij al gespaard hebt.


  • 1. Je krijg uitbetaald op je bankrekening
  • 2. Beloning per enquête verschilt.
  • 3. 50 punten voor invullen van je profiel.
  • 4. Tijd per enquête verschilt net als de punten.
  • 5. Gemiddeld ben je 10 minuten per enquête kwijt.
  • 6. Uitbetaling bij 1500 punten = 10 euro.
  • 7. Maar 2500 punten is zelfs 20 euro waard.
  • 8. Punten doorsparen loont met meer geld.

Verdienen met enquêtes!

DeWedstrijden.be geeft 4 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering
Verdien een zakcentje bij. Voor de enquêtes krijg je best leuke punten maar het sparen kan soms wel even duren. Ook afhankelijk van wat je op de eerste enquête invult volgt ook je tweede. Want uiteindelijk zegt elke enquête iets over je mening en interesses. Zeg je overal op "ik weet het niet" of je licht niks toe dan zullen de toegestuurde enquête afnemen. Maar ben je enthousiast in het invullen dan verdien je waarschijnlijk extra vakantiegeld. Je moet hier denken aan enkele tientjes. Omdat de enquêtes niet dagelijks zijn geven we 4 sterren.

Ook leuk om te winnen