De Wedstrijden.be zoek en win prijzen

Thuis geld verdienen en spaar voor een Tablet


Doe mee en win!

Wedstrijd op: Viatim.be

Zo kan je winnen!
Oplossing of toelichting:

Meld je aan als pakketpunt. Check je postcode en start met geld verdienen.

DeWedstrijden.be wenst je geluk toe met het winnen van prijzen.

Spaar geld en verdien thuis lekker geld bij

Thuis geld verdienen als pakketjes punt


Spaar een tablet bij elkaar en verdien geld thuis

Voor iedereen die thuis zit en wat wil doen is er nu het Viatim pakketjes ophaalpunt. Dit is bij mensen thuis die graag mensen aan de deur ontvangen en in de middag- en avonduren thuis zijn. Ook is het belangrijk dat je op de begane grond woont. Anders is het afgeven en retour nemen van pakketjes niet zo handig.


Er zitten gunstige arbeidsvoorwaarden aan vast. Zo kan je tot twee weken van tevoren op vakantie gaan en dan wordt er een andere oplossing gezocht voor de pakketjes. Maar anders beloof jij dat je maandag tot en met vrijdag thuis bent van 16:00 uur tot 21:00 uur. Dat zijn de tijden dat mensen pakketjes ophalen en komen brengen.Meld je aan en start met geld sparen

Viatim banner

Hoe werkt het verder?

Meld je aan en start met geld verdienen thuis! Wanneer jij je postcode invult dan zie je meteen of je in aanmerking komt. Want er wordt dan gecheckt of jouw postcodegebied nog pakketpunten nodig heeft. Kom je door de selectie dan maak je kans op deze bijverdien baan. Lekker vanuit huis en je hoeft de deur niet uit om geld te verdienen. Aanmelden is in 123 stappen geregeld.


Verdien gratis geld bij geheel vanuit je huis

De Wedstrijden.be geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering

Dit is zeker 5 sterren waard. Want dit is een leuke bijbaan waar ook financiële voordelen aan kleven. Lekker vanuit je eigen huis een beetje bijverdienen. Wat wil een mens nog meer? Vanaf 16:00 hoef je pas te beginnen en de tijd dat je werkt is ook niet lang. Voor elk pakketje krijg je €0,25 eurocent dus dat loopt in een maand tijd lekker op. Wees er snel bij als pakketpunt, want weg is weg.


Ook leuk om te winnen