De Wedstrijden.be zoek en win prijzen

Win de prijzenpot van totaal 500 euro


Doe mee en win!

Wedstrijd op: Mediapanel.be

Zo kan je winnen!
Oplossing of toelichting:

Geef je op als panellid. Verdien geld met vragenlijsten en win de geld loterij van €500.

DeWedstrijden.be wenst je geluk toe met het winnen van prijzen.

Elke maand kans op 500 euro

Vragenlijsten Mediapanel invullen

Maak kans op de loterij van 500 euro


Als lid van Mediapanel, onderdeel van Ipsos, word je uitgenodigd je mening te geven op alledaagse zaken in de media of in het nieuws. Jouw mening wordt gebruikt in nieuwsprogramma's om de statistieken en meningen van mensen in België weer te geven. Je bent dus als het ware de stem of stemming van België, Brussel en Vlaanderen. Je moet dus ook uit een van deze regio's komen wil jij je aanmelden voor een deelnemers account voor Mediapanel. Kom jij uit Vlaanderen of Brussel dan kan jij je opgeven voor dit opiniepanel.


Wat moet je doen als Mediapanel lid?


Vlaamse televisiezenders zijn heel erg benieuwd naar de mening van hun Belgische kijkers. Je krijgt dagelijks of wekelijks vragenlijsten opgestuurd die gaan over tv-programma's in Vlaanderen. Vind jij het leuk om televisie te kijken en heb je de dag ervoor Belgische tv-zenders Eén, Canvas, Ketnet en Vtm gekeken. Dan kan jij je mening geven over televisieshows of programma's. Je ontvangt dan een vragenlijst waarop je aangeeft of je het televisieprogramma hebt gekeken. Hierna kan je een cijfer geven van 1 tot 10 en je mening over het programma noteren. Zowel positief als negatief.


Ook Streamingdiensten en radio beoordelen


Streamingdiensten zoals Netflix, Prime Video of Videoland kan je ook vragenlijsten over krijgen. Nieuwe series die op dat moment online komen en die jij misschien ook gaat kijken. Kunnen een vragenlijst van opgestuurd worden. Dat is natuurlijk heel erg leuk om nieuwe series op een van deze streamingdiensten te beoordelen. Want door jouw mening wordt ook weer het aanbod bepaald. Vind jij een serie helemaal leuk en anderen hebben hier ook alleen maar positieve beoordelingen over. Dan is de kans daar dat er meer series zoals deze worden gemaakt. Of dit kan ook andersom bij slechte beoordelingen. Je kan ook enquêtes ontvangen die rechtstreeks over programma's van streamingdiensten gaan op televisie. Series beoordelen en ook radioprogramma's kan je een enquête over krijgen.


Hoe verdien je geld met Mediapanel?

Vragenlijsten mediapanel


Voor elke ingevulde vragenlijst krijg je punten. Je doet minstens 10x per maand mee aan een vragenlijst en kijkt televisie de avond ervoor. Mocht je een avondje televisie kijken overslaan ook dan kan je deelnemen aan de vragenlijst. Na 10 enquêtes worden je punten verhoogd. Doe je 20 keer mee per maand aan de vragenlijsten dan word je puntenaantal nog meer verhoogd. De punten worden maandelijks bijgeschreven.


  • 1. Elke 1000 punten is € 5.
  • 2. 3000 punten is dus € 15 waard.

Hoe worden je punten uitbetaald?


Per 1000 punten kan jij een uitbetaling aanvragen op een bankrekening. Maar je kunt hier ook shoptegoed van kopen voor bijvoorbeeld Bol.com. Dan kan je voor het shoptegoed weer andere leuke dingetjes kopen. Heb jij het geld niet nodig dan kan je het schenken aan diverse goede doelen zoals bijvoorbeeld het Rode Kruis Vlaanderen.


Hoe maak je kans op de €500?


Door deel te nemen aan de maandelijkse loterij maak je kans op een prijzenpot van totaal 500 euro. Je kan deelnemen door de loterijtickets die je bij elke vragenlijst krijgt in te zetten. Dit wordt elke maand automatisch voor je ingezet. Hoe meer enquêtes jij hebt beantwoord, hoe meer loterijtickets jij hebt om mee te doen met deze Mediapanel loterij. Voor elke vragenlijst krijg jij 1 loterijticket en voor een andere vragenlijst zelfs 3 stuks. Elke maand winnen deelnemers gegarandeerd geldprijzen.


Win geldprijzen en verdien geld!

DeWedstrijden.be geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering
Beoordeel televisie en radio en verdien geld. Wat wil je nog meer al televisiekijkend geld verdienen. Je hoeft alleen nog de volgende dag te vertellen wat jij er allemaal van hebt gevonden. Doe je dit op dagelijkse basis dan kan het best leuk oplopen en kan je geld of cadeaubonnen verdienen. Daarnaast doe je gratis mee in een maandelijkse loterij waar best leuke geldbedragen te winnen zijn. Dit onderzoeksplatform met prijzen en de mogelijkheid een zakcentje bij te verdienen is zeker 5 sterren waard.

Ook leuk om te winnen