De Wedstrijden.be zoek en win prijzen

Win een heerlijke zonvakantie met Corendon


Doe mee en win!

Wedstrijd op: Corendon.be/win

Zo kan je winnen!
Oplossing of toelichting:

Vul in en win. Je wordt lid van de nieuwsbrief.

DeWedstrijden.be wenst je geluk toe met het winnen van prijzen.

Vakantie of vliegreis winnen met Corendon

Word lid van de nieuwsbrief en maak kans


Gratis een heerlijke zonvakantie van Corendon winnen

Deze winactie is echt supertof want je kan namelijk maandelijks een leuke vakantie winnen naar een mooie en zonnige bestemming waar Corendon op vliegt. Daarvoor hoef je niet veel te doen. Want wanneer jij je gratis inschrijft voor de nieuwsbrief van Corendon maak je al kans op een vliegtrip ergens naartoe.


De zonvakanties kunnen gaan naar Turkije, Griekenland, Spanje en zelfs de Nederlandse Antillen, zoals Bonaire en Curaçao. Zolang Corendon er heen vliegt kan een dergelijke reis als prijs worden aangeboden. Ook als je eenmaal lid bent blijf je meedoen aan de verloting. Corendon heeft eigen vliegtuigen en vliegt vanaf Nederland en België naar diverse prachtige bestemmingen.Check hier Corendon vakantiesWat voor nieuwsbrief ontvang je?

De nieuwsbrief is een aanbiedingenmail! Je ontvangt dus eigenlijk gewoon reclame van Corendon. Maar dat kan ook plezant zijn want, meestal zijn het last-minutes of voordelige vliegreizen. Zo kan je naast dat je kans maakt om te winnen. Misschien ook wel jouw vakantie vinden voor een prikkie.


Want met ruim 1500 last-minute reizen zit er altijd wel iets goedkoops bij. Je kunt zelfs naar Bali vliegen in Indonesië of Zanzibar, een tropisch eiland in Afrika. Maar ook goedkopere landen zoals Bulgarije en Noord-Macedonie zitten in het vakantielijstje. Verder natuurlijk de bekende vakantielanden in Europa en Dubai, Egypte, Ver. Emiraten, maar ook Gambia.Win een zonvakantie van touroperator Corendon

De Wedstrijden.be geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering Waardering

Natuurlijk krijgt deze winactie 5 sterren. Wie wil er nu niet gratis op vakantie. En met Corendon nog wel een toptouroperator die zijn vakanties piekfijn op orde heeft. Verder hoef je geen spannende dingen te doen om kans te maken. Het is invullen en afwachten of jij wordt uitgekozen.


Ondertussen kan je alvast genieten van al het schoons dat Corendon te bieden heeft aan reizen. En zit er toevallig een leuke reis voor je bij. Dan sla je twee vliegen in één klap. Hoe dan ook. Mocht je winnen dan wensen wij je alvast een heerlijke vakantiereis toe. Een echte Topper met 5 sterren

Ook leuk om te winnen