De Wedstrijden.be zoek en win prijzen

Winnen: JBL Flip draadloze muziekbox


Doe mee en win!

Wedstrijd op: Story.be

Zo kan je winnen!
Oplossing of toelichting:

Zoek jij alle vogeltjes in de tuin? Maak kans met dit zoek en vind spelletje.

DeWedstrijden.be wenst je geluk toe met het winnen van prijzen.

Winnen: JBL muziekbox

Maak kans op de populaire music box van JBL?

JBL gratis winactie winnen

Winnen: JBL Flip. Ja hier is die dan de JBL FLIP 5 speaker die jij gratis kunt winnen als je alle vogels vindt in het mooie landschap. Zoek en vind nee zoek en wint. Want de JBL FLIP 5 speaker is en draagbare waterbestendige luidspreker met Bluetooth. De muziekbox speelt maar liefst 12 uur achter elkaar door en je hebt een accu dus je laad de JBL FLIP 5 speaker razendsnel weer op via het stroomnet. Met de functie PartyBoost kan je meerdere muziekboxjes aan elkaar linken waardoor je een verbeterde sound krijgt uit meerdere boxen tegelijkertijd. Ook kan deze box 1 meter diep het water in door het IPX7-waterdicht design. Dit is verreweg de meest populaire muziekbox van JBL.


Winactie: JBL Flip


Winactie: JBL Flip. Wil je deze winnen dan zal je alles moeten vinden in de tuin. Klik de gevonden objecten aan en als je alles hebt aangeklikt dan ga je vanzelf naar een deelname formulier. Vul deze in met je gegevens en je doet automatisch mee met de verloting van deze muziekprijs. Win je niet dan maak je altijd nog kans op de troostprijs en dat is 6 maanden lang de Story lezen op een tablet, laptop of computer. Story is een magazine dat achtergronden en nieuws over bekende Belgen en Nederlanders bespreekt en dat altijd ontspannend is om te lezen.


Winactie: waterbestendige luidspreker van JBL!

DeWedstrijden.be geeft 5 sterren!

Waardering Waardering Waardering Waardering WaarderingDeze prijs is zo populair dat mensen er voor in de rij gaan staan. Bijna iedereen wil wel een muziekbox van JBL en dit is er niet zomaar een. Dit is het paradepaardje van JBL. Laat je de box per ongeluk in het water vallen. Geen probleem want daar kan de box tegen. Of je wil een party en koppelt alle JBL boxen van je vrienden aan de jouwe. Wat een feestje! De vijf sterren heeft deze wedstrijd absoluut verdient.

Ook leuk om te winnen